Du er her: Forside > Om os > Om paratum

 

 

Om Paratum

 

 

Introduktion

  

Paratum er en uddannelsesvirksomhed, som er specialiseret i førstehjælp. Med vores idé- og værdigrundlag har vi skabt vores egen standard inden for undervisning i førstehjælp. Vi skaber resultater ud fra gennemtænkte strategier og en entydig vision.

 

 

Historien og fundamentet

  

Paratum blev etableret i slutningen af 2003 under navnet Undervisning & Uddannelse, men ændrede navn i sommeren 2006. Paratum er det latinske ord for beredskab og at holde beredt. Vi valgte navnet, fordi vores mål med undervisningen både er at skabe et indre beredskab hos den enkelte deltager og førstehjælpsberedskaber på arbejdspladser som helhed.

 

Fra begyndelsen har én af vores grundlæggende holdninger været, at hvis en underviser inden for vores erhverv skal kunne forestå den mest effektive indlæring, skal underviseren både være den dygtige underviser og den erfarne fagmand, som har arbejdet med faget i praksis.

 

Det betyder blandt andet, at enhver person som arbejder hos Paratum er blevet nøje udvalgt ud fra, om personen er klædt fagligt på med brede erfaringer og de rette kompetencer til at arbejde ud fra vores idé- og værdigrundlag. Det omfatter også de personer, som ikke underviser.

 

Anno 2013 er vi en specialiseret uddannelsesvirksomhed med en lille og dynamisk stab, som brænder for arbejdet. Vi drager stor fordel af, at vores enkle konstellation gør os i stand til at arbejde fleksibelt og målrettet.

 

 

Vi går mod strømmen

  

I Danmark er det relativ nemt at blive førstehjælpsinstruktør, og derfor er der mange. Men at bruge betegnelserne ”specialiseret i førstehjælp” og ”egen standard” forpligter. Vi går derfor mod strømmen.

 

Vi ser os selv som et vækstcenter for indlæring og udvikling inden for undervisning i førstehjælp.

 

Når vi tilrettelægger undervisning, bruger vi for eksempel utraditionelle redskaber, nyskabende metoder og inddrager eksperter fra andre erhverv. Vi rejser også gerne til udlandet for at investere i unikke hjælpemidler, som kan øge indlæringen i undervisningen.

 

 

Altid målrettet undervisning

  

Selvom vi sælger mange af de samme kurser til forskellige virksomheder, tilrettelægger og gennemfører vi dem altid på forskellige måder. Det skyldes, at vi altid målretter undervisningen til den enkelte virksomhed.

 

Når vi afvikler kurser, ønsker nogle virksomheder, at undervisningen gennemføres som et vigtigt supplement på arbejdspladsen. I andre tilfælde ønsker virksomhederne undervisningen som et led i et mindre eller større internt førstehjælpsberedskab. Vi arbejder med begge løsninger.

 

 

Rådgivning og service

 

Vi er ikke kun en uddannelsesvirksomhed men også en konsulentvirksomhed. Vi tilbyder både rådgivning ved køb af kurser og rådgivning i forbindelse med opbygning af førstehjælpsberedskaber og implementering af AED´er (hjertestartere).

 

Vi har et højt serviceniveau. Vi mener ikke, at service blot handler om at kunne besvare spørgsmål og være venlige. Vi mener, at det i højere grad handler om tilstedeværelse, autenticitet og smittende godt humør.

 

 

Nyhedsarkiv

 

I perioden 2004-2008 lavede vi nyheder om førstehjælp i Danmark. Du er velkommen til at gå på opdagelse i arkivet, som rummer nyheder fra en tid, hvor førstehjælp var et fremmedord i medierne og knap så populært et emne i danskernes bevidsthed. Arkivet kan besøges her:


Tidligere nyheder fra 2004-2008

 

 

Vores kunder

  

Vores kunder er små, mellemstore og store virksomheder - både private og offentlige. Vores referencer er således brede og omfattende.

 

Ønsker du at høre mere om vores kunder, er du meget velkommen til at kontakte os.


 
Få et tilbud
Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud.
Navn:
E-mail:
Tlf. nr.:


Modtag et uforpligtende tilbud