Du er her: Forside > Aed (hjertestarter) > Salg af aed'er

 

 

Salg af AED (hjertestarter)

Paratum samarbejder med international anerkendte producenter og leverandører af medicoteknisk udstyr og sælger derfor også AED´er.

 

Vi sælger flere forskellige modeller, og priserne varierer derfor også. Den gennemsnitlige pris for en AED er cirka 14.000 kr. ekskl. moms.

 

Forskellene på modellerne er eksempelvis designet, de grafiske illustrationer på apparatet, robusthed, ekstra funktioner som for eksempel display, batteriets levetid, elektrodernes holdbarhed samt analyse- og opladningstid.

 

 

Valg af AED

  

Der findes mange forskellige AED´er på det danske marked. Alle AED´er har nogle fordele og ulemper. Den AED, som er mest velegnet til et kontormiljø, er for eksempel ikke ideel til en byggeplads.

 

Hvis du vælger at købe en AED direkte af producenten, får du sjældent en objektiv og kritisk vurdering, når det skal besluttes, om den er ideel til jeres virksomhed. Hvem afviser en potentiel kunde?

 

Paratum er ikke bundet af samarbejdsaftaler med producenter af AED´er, hvor grundlaget for samarbejdet udelukkende er rabatordninger eller andre lukrative fordele. Derfor vurderer vi blandt mange AED´er.

 

Vi er erfarne, objektive og forholder os særdeles kritisk, når vi hjælper dig med at vælge den rigtige AED, som er ideel til jeres virksomhed – i forhold til jeres behov og krav.

 

Vi har arbejdet med AED´er, siden de blev introduceret på det danske marked. Vi har brede erfaringer med salg, uddannelse og implementering.

 

Vi sælger oftest AED´er som led i opbygningen af simple eller omfattende førstehjælpsberedskaber i virksomheder. Vi anbefaler altid, at køb af en AED kombineres med målrettet undervisning.

 

 

Ønsker du mere information om salg af AED´er, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

 

Læs om hvad en AED er her

 

Læs om den 3 timers uddannelse i brug af AED her

 

Læs om den 4 timers uddannelse i brug af AED her

 

Læs om den 9 timers uddannelse i brug af AED her

 

 

 

 
Få et tilbud
Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud.
Navn:
E-mail:
Tlf. nr.:


Modtag et uforpligtende tilbud